Sharpwaves Logo

Ons verhaal

Het verhaal van Sharpwaves begint met een gedeelde passie voor het bouwen van merken en het creëren van impactvolle marketingcampagnes. Wat ooit begon als een idee, is uitgegroeid tot een gedreven team op alle vlakken van marketing.

Onze reis wordt gekenmerkt door innovatie, samenwerking en een constante drang om te blijven leren van een steeds veranderende sector. Bij Sharpwaves geloven we in de kracht van creativiteit, data en strategie om onze klanten te helpen hun doelen te bereiken en hun merk te laten groeien.

Welkom bij Sharpwaves, waar jouw succes ons verhaal is.

Onze aanpak en Filosofie

Wij helpen bedrijven op een vertrouwde en inzichtelijke manier met het verbeteren van hun marketing strategieën. Dit doen wij door bedrijven te ondersteunen of helemaal zelf de touwtjes in handen te nemen. Met kennis op alle verschillende marketing facetten nemen wij de zorgen van onze klanten weg. Van contentcreatie en campagnes tot een hele nieuwe marketingstrategie met een nieuwe huisstijl.

Met een focus op resultaten en een toewijding aan onze contactpersonen streven we ernaar om elke klant te voorzien van op maat gemaakte oplossingen die echt het verschil maken. Wij staan voor je klaar!

Waarom Sharpwaves

Bij Sharpwaves weten onze klanten dat ze alle zorgen uit handen kunnen geven. Wij zijn een echte partner in succes. Wij verdiepen ons in de missie, visie en kernwaarden van de klant, dit stellen wij centraal in de communicatie. Door dit te doen werken wij aan een lange termijn samenwerking waar wij niet alleen diensten leveren maar een echte partner zijn in het creatieve proces. Bij ons investeer je in een digitaal team dat gedurende de samenwerking adviseert en meedenkt. Samen groeien we naar het gezamenlijke doel en vieren we de successen die we onderweg behalen.

Missie

“Bij Sharpwaves streven we ernaar om bedrijven te helpen gedijen in een steeds veranderend digitaal landschap. Onze missie is om op maat gemaakte, innovatieve oplossingen te leveren die de groei en het succes van onze klanten stimuleren. Door nauw samen te werken met elk bedrijf, begrijpen we hun unieke behoeften en doelen, waardoor we effectieve strategieën kunnen ontwikkelen die blijvende impact hebben.”

Visie

“Onze visie is om een toonaangevend digitaal bureau te zijn dat bekend staat om zijn innovatieve benadering, uitmuntende klantenservice en meetbare resultaten. We streven ernaar om voortdurend te blijven groeien, zodat we altijd de nieuwste trends en technologieën kunnen gebruiken om onze klanten voorop te laten lopen in hun branche.”

Ons team

Wesley Molders

Managing Director

Tessa Kooyman

Creative Content Creator

Alycia Djopawiro

Creative Content Creator

Beau Burger

Digital Marketeer

Damian Verwater

Digital Marketeer

Vanessa Ricardo

Digital Marketeer

Guusje

Barketeer

Onze Tijdlijn

2023 Juli

Sinds Juli 2023 zijn we begonnen met voorbereidingen van Sharpwaves! Yes!

2023 September

In September 2023 bevindt ons kantoor zich in de Filosofentuin in Capelle aan den IJssel, waar we met een team van vijf collega’s samenwerken met de leukste bedrijven

2023 November

In November 2023 hebben we ons team uitgebreid met een nieuwe collega wat ons totaal nu brengt op een team van 6 Marketeers.

2024 Februari

In februari zijn we formeel begonnen met een evenement dat gezamenlijk georganiseerd was met RCC.

Bedrijven waar we de marketing al voor hebben aan gescherpt

Begin met groeien

Wil jij aan de slag gaan met het verbeteren van je marketing werkzaamheden? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan.