Sharpwaves Logo

CMS Beheer

De website is de belangrijkste online zichtbaarheid voor jouw bedrijf, alle kanalen leiden hiernaartoe. Daarom is het essentieel dat dit naadloos aansluit op je merk

Bij Sharpwaves ondersteunen we bij de strategie, het ontwerp en het plaatsen van content om zo conversies te optimaliseren.

sharpwaves_marketing_bureau_beelderk_logo_tekst
navy_sharpwaves_marketing_bureau_beelderk_logo_embleem_rond

Wat betekent de dienst voor je bedrijf

Het ontwikkelen van een website is een ingewikkelde taak, het omvat het ontwerp, de ontwikkeling en het onderhoud van websites voor bedrijven en organisaties. Sharpwaves helpt bij het maken van content en het inrichten van de funnels van de websites van onze klanten. Het doel van deze dienst is om een online aanwezigheid te creëren die de merkidentiteit weerspiegelt, informatief is voor bezoekers en gebruiksvriendelijk is. Tegelijkertijd ondersteunt het de doelstellingen van het bedrijf, zoals het aantrekken van klanten, het genereren van leads, het vergroten van verkoop of het delen van informatie.

Onze Werkwijze

Met een team van enthousiaste ontwerpers, creatieve geesten en online marketeers gaan wij gestructureerd te werk. Zo weten we dat wij de meeste impact kunnen maken. Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan!

Analyseren

Tijdens het opstellen van een website of aparte website pagina’s is het doen van onderzoek belangrijk, zowel intern als extern. We beginnen met een grondige analyse van je bedrijf, doelstellingen en doelgroep. We doen onderzoek naar wat de doelgroep wilt zien en wat de concurrentie gebruikt bij dezelfde diensten of producten.

Doelen stellen

Wat willen we bereiken met de website? Voordat we aan de slag gaan met het ontwerpen en creëren van de funnels is het belangrijk om dit voor ogen te hebben. Dit bespreken we samen met jou, met de kennis over onze doelgroep kunnen we samen specifieke en meetbare doelen opstellen.

Ontwerp & Creatie

Na het scherpstellen van de doelen kunnen we beginnen aan het ontwerpen en creëren van de website funnels en alle pagina’s die daar binnen vallen. We ontwerpen een visueel aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website die past bij je merkidentiteit. De navigatie van de website zal ingericht worden op basis van jouw eigen doel!

Publicatie

Voordat de website live gaat, voeren we uitgebreide tests uit om ervoor te zorgen dat alles goed en foutloos werkt. Na samen het ontwerp door te nemen en een groen licht te geven kunnen we verder met het publiceren van de nieuwe website/pagina’s. We zorgen voor constante controle en passen waar nodig iets aan.

Optimalisatie

We houden de prestaties van de website in de gaten, inclusief laadtijden, verkeer en gebruikersgedrag, en passen de strategie aan waar nodig. Constante monitoring is nodig om samen de beste resultaten te halen.

Waarom CMS Beheer

De website van je bedrijf is een van de belangrijkste bronnen van informatie voor je doelgroep. Zij komen hier naartoe om je te leren kennen en jij wilt ze overtuigen van jouw product/dienst. Een goed ontworpen en onderhouden website is dus een cruciaal onderdeel van de moderne bedrijfsvoering. Bij Sharpwaves streven we ernaar om websites te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook functioneel en effectief in het bereiken van zakelijke doelstellingen. We combineren strategische planning, creativiteit en technische expertise om websites te bouwen die impact maken en bijdragen aan het succes van onze klanten.

Ontdek onze strategieën en plan vrijblijvend een gesprek met ons in!

Wat mag je van ons verwachten:

Sharpwaves Logo

Waar kunnen wij je mee helpen?