Sharpwaves Logo

Social Media Advertising

Social Media kanalen zijn niet meer weg te denken uit de 21ste eeuw. Dit is voor veel bedrijven de belangrijkste manier om online zichtbaar te worden.

Bij Sharpwaves geloven we dat de Social Media content perfect de persoonlijkheid van jouw bedrijf moet weerspiegelen.

sharpwaves_marketing_bureau_beelderk_logo_tekst
navy_sharpwaves_marketing_bureau_beelderk_logo_embleem_rond

Wat betekent de dienst voor je bedrijf

Content wordt overal om ons heen gebruikt, Social Media, websites, reclames en nog veel meer. Daarom is het zo belangrijk dat deze content zo goed mogelijk aansluit op de kernwaarden van bedrijven en die van de doelgroep. Wij brengen de visie van onze klanten tot leven en zorgen voor een effectief advertentie plan op jouw Social Media kanalen. Het doel van Social Media advertenties is om vertrouwen op te bouwen, merkbekendheid te vergroten, autoriteit te creëeren en uiteindelijk de doelgroep over te halen om actie te ondernemen, zoals iets aankopen, zich aanmeldingen of delen van content. Op basis van de interne en externe analyses die nodig zijn om een goed inzicht te krijgen in de markt en de klant, stellen wij een samenhangend en effectief groeiplan op.

Onze Werkwijze

Met een team van enthousiaste ontwerpers, creatieve geesten en online marketeers gaan wij gestructureerd te werk. Zo weten we dat wij de meeste impact kunnen maken. Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan!

Analyseren

Als wij aan de slag gaan met het opstellen van een advertentie campagne is het voor ons meteen duidelijk dat het niet alleen onze content is maar ook die van onze klanten en die van de doelgroep. Wij maken advertentie in lijn met jouw huisstijl/kernwaarden en zorgen dat je betrokken wordt in elke stap van het proces.

Doelen stellen

Voordat we aan de slag gaan met het ontwerpen en creëren van de verschillende advertenties is het belangrijk om het doel voor ogen te hebben. Dit bespreken we samen met jou, met de kennis over onze doelgroep kunnen we samen specifieke en meetbare doelen opstellen.

Ontwerp & Creatie

Na het scherpstellen van de doelen kunnen we beginnen aan het ontwerpen en creëren van de campagnes en alle verschillende soorten content die daar binnen vallen. We ontwerpen een visueel aantrekkelijke advertentie die past bij je merkidentiteit.

Implementatie

Als het ontwerp en de planning klaar staat gaan we aan de slag met het publiceren van de gemaakte campagnes op de gewenste Social Media kanalen. Voordat we dit doen bespreken we natuurlijk het resultaat wel met jou.

Optimalisatie

We houden de prestaties van de advertenties in de gaten en kijken naar welke soorten content aanslaan bij de doelgroep. Constante monitoring is nodig om samen de beste resultaten te halen.

Waarom Social Media Advertising

Jouw Social Media kanalen zijn vaak het visitekaartje van je bedrijf, samen met de website is het van belang dat de doelgroep hier goed opgevangen wordt en meteen de juiste indruk heeft van jouw organisatie. Bij Sharpwaves hechten we waarde aan het opstellen van content die echt bij je bedrijf past. We streven ernaar om niet alleen tijdelijke successen te behalen, maar ook om een duurzame oplossing op te bouwen voor jouw bedrijf. Met Sharpwaves krijg je een duidelijk advertentieplan dat jouw merk laat spreken, met meetbare resultaten weet je precies hoe je ervoor staat in de markt. Onze campagnes zorgen voor groei en een voorsprong op de concurrentie.

Ontdek onze strategieën en plan vrijblijvend een gesprek met ons in!

Wat mag je van ons verwachten:

Sharpwaves Logo

Waar kunnen wij je mee helpen?