Sharpwaves Logo

Search Engine Advertising

Een website is essentieel voor elk bedrijf, daarom is het ook van groot belang dat deze goed vindbaar is voor je doelgroep.

Bij Sharpwaves ondersteunen we en geven we advies over Search Engine Advertising.

sharpwaves_marketing_bureau_beelderk_logo_tekst
navy_sharpwaves_marketing_bureau_beelderk_logo_embleem_rond

Wat betekent de dienst voor je bedrijf

Het is van groot belang dat de websites van bedrijven goed zichtbaar zijn en veel bezocht worden. Search Engine Advertising zorgt hiervoor, digitale marketing strategieën die gericht zijn op het verbeteren van de zichtbaarheid van een website in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Sharpwaves helpt met onderzoek doen naar de relevante zoekwoorden en zet de juiste middelen in om hierop in te spelen. Wij helpen met het verbeteren van de website van onze klanten om zo de autoriteit in zoekmachines te verhogen. Met SEA stellen wij een plan op om merkbekendheid te vergroten, publieksbetrokkenheid te vergroten en zakelijke resultaten te verbeteren.

Onze Werkwijze

Met een team van enthousiaste ontwerpers, creatieve geesten en online marketeers gaan wij gestructureerd te werk. Zo weten we dat wij de meeste impact kunnen maken. Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan!

Analyseren

Met SEA is het analyseren van keywords essentieel. We voeren uitgebreid zoekwoordenonderzoek uit om de meest relevante zoektermen te identificeren die je doelgroep gebruikt bij het zoeken naar producten of diensten die jij aanbiedt.

Doelen stellen

Wat willen we bereiken met de zoekwoorden advertentie? Dit zijn belangrijke vragen om te stellen om een duidelijk doel voor ogen te krijgen. Dit bespreken we samen met jou, met de kennis over onze doelgroep kunnen we samen specifieke en meetbare doelen opstellen. Maar het belangrijkste doel is natuurlijk al bekend: je doelgroep op je website krijgen!

Ontwikkeling

Na het scherpstellen van de doelen en de website pagina’s die we willen uitlichten gaan we aan de slag met de advertenties. Met Search Engine Advertising bepalen we de pagina’s, de boodschap, de looptijd en het budget.

Uitvoering

Na samen de strategie door te nemen en een groen licht te geven kunnen we verder met de uitvoering van de Search Engine Advertising campagne. We zorgen voor constante controle en passen waar nodig iets aan om ervoor te zorgen dat we op schema liggen om onze doelen te bereiken.

Optimalisatie

Het meten van de strategie is essentieel, op basis van deze data passen wij onze werkzaamheden aan om de beste resultaten te behalen. Dit omvat het analyseren van de lopende advertenties, het identificeren van nieuwe kansen en op basis hiervan de campagne aanpassen.

Waarom SEA

De website van je bedrijf is een van de belangrijkste bronnen van informatie voor je doelgroep. Zij komen hier naartoe om je te leren kennen en jij wilt ze overtuigen van jouw product/dienst.
Met de SEA diensten bij Sharpwaves streven we ernaar om de online zichtbaarheid van je bedrijf te vergroten, meer verkeer naar je website te leiden en uiteindelijk de conversies en inkomsten te verbeteren. We combineren zorgvuldige planning, uitvoering en analyse om een effectieve en meetbare impact te bereiken.

Ontdek onze strategieën en plan vrijblijvend een gesprek met ons in!

Wat mag je van ons verwachten:

Sharpwaves Logo

Waar kunnen wij je mee helpen?