Sharpwaves Logo

Storytelling & Copywriting

Een goed merkverhaal is het verschil tussen een doelgroep die je kent en een doelgroep die je bewondert. Jouw Tone of Voice komt overal terug en is essentieel als je een verschil wilt maken.

Bij Sharpwaves helpen we bedrijven om hun eigen stem te vinden.

sharpwaves_marketing_bureau_beelderk_logo_tekst
navy_sharpwaves_marketing_bureau_beelderk_logo_embleem_rond

Wat betekent de dienst voor je bedrijf

Bij Sharpwaves begrijpen we dat effectieve communicatie niet alleen draait om wat je zegt, maar ook om hoe je het zegt. Onze storytelling en copywriting dienst is gericht op het creëren van boeiende en overtuigende verhalen die resoneren met je doelgroep. Of het nu gaat om webteksten, blogs, e-mails of marketingmateriaal, ons ervaren team van storytellers en copywriters staat klaar om je boodschap op een impactvolle manier over te brengen.

Onze Werkwijze

Met een team van enthousiaste ontwerpers, creatieve geesten en online marketeers gaan wij gestructureerd te werk. Zo weten we dat wij de meeste impact kunnen maken. Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan!

Doelen stellen

Voordat we beginnen met schrijven, bepalen we samen met jou het doel van de tekst. Of het nu gaat om het informeren van je doelgroep, het genereren van leads of het bevorderen van verkoop, we stemmen onze tekst af op de gewenste uitkomst.

Doelgroepanalyse

Een diepgaand begrip van je doelgroep is essentieel voor effectieve communicatie. We analyseren de interesses, behoeften en pijnpunten van je doelgroep om content te creëren die aanspreekt en resoneert.

Tone of Voice

We bepalen samen met jou de gewenste tone of voice voor de tekst. Of het nu gaat om een formele zakelijke toon of een informelere benadering, we passen onze schrijfstijl aan om bij je merkidentiteit te passen.

Creatieproces

Ons team gaat over tot het schrijven van de tekst, waarbij we niet alleen letten op grammatica en stijl, maar vooral op het vertellen van een verhaal dat blijft hangen. We gebruiken overtuigende schrijftechnieken om de opgestelde doelen te bereiken.

Evaluatie & Feedback

We bieden de mogelijkheid tot revisies en verzamelen feedback om ervoor te zorgen dat de tekst perfect aansluit bij je verwachtingen en doelen.

Optimalisatie

We meten voortdurend de impact van de storytelling en passen aan waar nodig. Dit omvat het evalueren van klantreacties, het identificeren van kansen en het optimaliseren van je merkstrategie voor blijvende effectiviteit.

Waarom Storytelling & Copywriting

Het is essentieel voor bedrijven om een goede indruk achter te laten bij de doelgroep, hierin spelen de teksten en het verhaal achter het bedrijf een grote rol. Met Sharpwaves als storyteller ben je verzekerd van teksten die niet alleen informatief zijn maar ook de juiste emoties oproepen bij je doelgroep. Onze focus ligt op het vertellen van verhalen die blijven hangen en conversie stimuleren.

Wat mag je van ons verwachten:

Sharpwaves Logo

Waar kunnen wij je mee helpen?