Sharpwaves Logo

Meet the team: Tessa Kooyman

Tessa Kooyman werk laptop

Maak kennis met het creatieve brein, de fashionista en de content creator van het Sharpwaves team: Tessa Kooyman.

Ze is onlangs in haar eigen appartement gaan wonen in het mooie Zoeterwoude. Met een leeftijd van 25 jaar is ze al een aantal jaar ervaren in de wereld van Social Media en mode. Ze is een vaste kracht binnen het Sharpwaves team sinds april 2023.

Tessa is verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van content, beheer van de social mediakanalen en de fotografie. Met haar kennis van social media is elk account tot in de puntjes verzorgd. Tessa brengt de perfecte combinatie van fotografie en social media tot leven, waardoor jouw bedrijf gaat stralen.

Maar laten we ook niet vergeten dat ze onze trotse ”dog mom” is van de leukste barketeer.

Hoe ben je bij Sharpwaves terecht gekomen?

Ik zag op LinkedIn een vacature voorbijkomen. Ik was meteen nieuwsgierig en vooral het jonge ambitieuze team sprak mij aan. Er werd een leuke en creatieve functie met veel vrijheid beschreven, dat klonk als muziek in mijn oren! Als ik dan ook nog aan de slag mag gaan met het maken van content waar mijn passie voor fotografie in terugkomt, dan ben ik helemaal overtuigd.

Het sollicitatiegesprek was erg gezellig, zo gezellig zelfs dat het gesprek bijna 2 uur duurde! De sfeer op kantoor sprak mij ook meteen aan, toen wist ik al snel dat ik bij Sharpwaves wilde werken!

Op welk project ben jij het meest trots en waarom?

Ik ben het meest trots op de Il Mio fashionshoot. Hier hebben we een fotoshoot georganiseerd voor Il Mio: een high-end modezaak.

Ik heb alle stappen van dit proces mogen organiseren. Als je dan van alleen het bedenken en ontwikkelen van een concept tot het creëren van de beelden komt is dat toch wel heel bijzonder.

Zo’n uitdaging is mooi om aan te gaan en ik kijk ernaar uit om dit vaker te mogen doen!

Wat is je lievelingsfilm?

Dat is een lastige vraag, ik ben fan van heel veel films van verschillende genres. Zo ben ik bijvoorbeeld op dit moment fan van psychologische thrillers en horrorfilms.

Maar als ik moet gaan voor een oude favoriet dan kies ik voor High School Musical en Scooby-Doo.

Welke eigenschappen ben je het meest trots op?

Mijn positieve houding, ik sta altijd heel positief in het leven en kan goed omgaan met situaties die net wat anders lopen dan je zou willen.

Ik wil gewoon heel graag aan de slag. Mijn doel is om mezelf te blijven ontwikkelen en de mooiste/tofste projecten mogen neer te zetten.

Waar zie je jezelf over 5 jaar?

Privé:

Dan ben ik al 30, ik zie mezelf dan wel in een eigen huis wonen en misschien heb ik dan wel een kindje met een leuke vriend. En natuurlijk nog Guusje onze barketeer die nog vrolijk bij mij thuis rondloopt.

Werk gerelateerd:

Ik zou graag bij Sharpwaves blijven en groeien in wat ik kan en mag doen. De uitdaging daarin ligt heel erg bij de nieuwe klanten die we gaan krijgen en de manier waarop ik mijn visie en creativiteit daarop kan uiten.

Ik heb altijd al gezegd dat ik het leuk zou vinden om mijn eigen onderneming te beginnen, of dat binnen 5 jaar is dat denk ik niet, zit namelijk goed op mijn plek bij Sharpwaves. 

Mocht het ooit zover zijn, dan zou het een combinatie van Social Media beheer en content creatie zijn met vooral de focus op fotografie, en wie weet in de toekomst ook videografie. Het lijkt mij namelijk gaaf om voor bepaalde kledingmerken campagnes te mogen schieten. 

Als je 1 gerecht de rest van je leven zou mogen eten, wat zou het dan zijn?

Ik zou zelf eerst zeggen: kipnuggets van de McDonalds maar dat is natuurlijk niet gezond. Dus ik zou dan denk ik kiezen voor een pasta pesto met groente en zalm. Dat is lekker en gezond.

Wat is je favoriete bezigheid op vakantie?

Zonnen.

Op het strand liggen.

Rosé in m’n hand.

#roséallday.

Wil jij jouw social mediakanalen naar een hoger niveau tillen? Dan gaat Tessa jou hierbij helpen! Neem contact met ons op via onderstaande knop en ga het gesprek met Tessa aan!

Begin met groeien

Wil jij aan de slag gaan met het verbeteren van je marketing werkzaamheden? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Relevante artikelen