Sharpwaves Logo

Meet the team: Damian Verwater

Maak kennis met de zeil kapitein, verwarming beheerder en digital marketeer van het Sharpwaves team: Damian Verwater.

Damian is 25 jaar oud en in het Sharpwaves team verantwoordelijk voor data-analytics, webdevelopment, search engine marketing en social media advertising/management. Hij is ambitieus, werkt accuraat en biedt ondersteuning aan het team waar dat nodig is. Sinds maart 2023 dus al een vaste waarde binnen ons team!

Positieve data ophalen uit rapportages wordt hij blij van maar hij maakt ook graag anderen blij door de verwarming hoger te zetten. Team Creative heeft het nogal vaak koud.

Hoe ben je bij Sharpwaves terecht gekomen?

Ik heb gesolliciteerd op een openstaande vacature via Indeed, daarna ben ik op kantoor op gesprek gekomen, dit ging al meteen goed en het was een leuk gesprek. Een paar dagen later werd ik uitgenodigd om een keer mee te gaan met golfen met het team. Hier leerde ik de rest van het team beter kennen op een leuke en gezellig avond.

Ik was meteen enthousiast, ook werd er al veel gepraat over welke taken ik uit zou gaan voeren als ik bij het team aan zou sluiten. Dat gaf me wel een goed gevoel over hoe ik dacht over de functie! De dag erna werd ik gebeld met de vraag of ik mijn contract wilde komen ondertekenen, helemaal super!

Wat is jouw favoriete moment bij Sharpwaves?

We zijn kortgeleden met een teamuitje naar Zoetermeer geweest om een escape room te doen. Hiervoor zijn we uit eten geweest en hebben we een drankje gedaan. De sfeer zat er al lekker in voordat we begonnen met de escape room. Er was een thriller/horror thema dus we konden ons goed voorbereiden op een aantal momenten dat we zouden schrikken en dit gebeurde ook regelmatig. Toen de lichten uitgingen in de slaapkamer van het hotel waar de escape room zich in afspeelde schreeuwde iedereen het uit.

Het was leuk om de dynamiek van het team te zien in deze escape room en natuurlijk ook om iedereen te horen schreeuwen.

Wat is je lievelingsserie?

The Big Bang Theory, deze heb ik een keer helemaal van begin tot eind gezien en hier wil ik misschien nog wel een keer aan beginnen. De comedy en intelligente grappen die erin terugkomen geniet ik altijd van. Vaak kijk ik thuis tijdens of na het eten een aflevering hiervan, super gezellig en ook even lekker tot rust komen.

Waar kan jij echt voor wakker worden gemaakt?

Mij kan je wakker maken als ik mag zeilen, maar dan wel met mooi weer. Een goede wind en ook als de zon lekker schijnt. Het liefst zou ik dan gezellig met vrienden richting Zeeland varen.

Wat zou je graag nog willen leren bij Sharpwaves?

Certified Google en Facebook advertiser zijn, ik heb de kennis in principe al maar het papiertje wil ik ook graag halen. Dat staat bij ons binnenkort op de planning.

Daarnaast wil ik buiten Sharpwaves ook nog mijn vaarbewijs halen, particulier groot vaarbewijs. Dan mag ik met het schip van 28 meter varen bij de scouting vereniging.

Als je 1 gerecht de rest van je leven zou mogen eten, wat zou het dan zijn?

Pasta kip pesto met chili vlokken. Dat is echt mijn gerecht, als ik bezoek heb is het simpel om te maken en bijna iedereen vindt het lekker. En het is nog gezond ook als je er voldoende groente bij doet.

Als ik thuis moet koken weet ik al dat dit een standaard goed gerecht is. Thuis proberen we 2 keer per week iets nieuws te eten maar deze komt toch wel erg vaak weer terug als favoriet.

Wat is je favoriete bezigheid op vakantie?

Jet-skiën, ik ga vaak op vakantie naar dezelfde plek in Spanje en daar kan je lekker goedkoop een bootje of een jet-ski huren. Dat is een van mijn favoriete bezigheden maar je moet het ook niet veel langer dan een half uur doen, dan wordt het toch wel erg zwaar.

Waar krijg jij de meeste energie van tijdens het werken?

Positieve data ophalen uit mijn rapporten, daar word ik blij van. Ik kan de conversies goed aflezen en vind het leuk om hier positieve en nuttige resultaten in te zien. Ook haal ik er voldoening uit als ik succesvol andere collega’s kan helpen en ondersteunen.

 

Ben je op zoek naar een digitale marketeer die toegewijd is om het beste uit jouw merk te halen? Zoek dan niet verder dan Damian en neem meteen contact met ons op!

Begin met groeien

Wil jij aan de slag gaan met het verbeteren van je marketing werkzaamheden? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Relevante artikelen