Sharpwaves Logo

Meet the team: Beau Burger

Maak kennis met de gillende geit, de chef-kok en digital marketeer van het Sharpwaves team: Beau Burger.

Hij is met 23 jaar oud een van de jongste werknemers in het Sharpwaves team en woont in het mooie Westland. Beau is een vaste kracht binnen het Sharpwaves team sinds augustus 2022.

Beau is verantwoordelijk voor het CMS-beheer, wireframing, storytelling, copywriting en het optimaliseren van de klantenfunnels op websites. Hij is een uitstekende teamspeler die altijd klaarstaat om samen te werken en anderen te ondersteunen. Door zijn doordachte aanpak en kalmte is hij onmisbaar geworden voor het Sharpwaves team.

Hoe ben je bij Sharpwaves terecht gekomen?

Vlak nadat ik mijn opleiding had afgerond plaatste ik een post op LinkedIn met deze mijlpaal. Toen kreeg ik een berichtje van een oud klasgenoot van mijn opleiding of ik een keer op gesprek wilde komen bij het bedrijf waar hij zijn afstudeerstage had afgerond.

Het sollicitatiegesprek was heel gezellig en ik had meteen een goed gevoel bij de mensen en de werkzaamheden, ik hoefde dus niet heel lang na te denken over wat ik wilde doen. Toen ben ik gelijk een week daarna begonnen.

Op welk project ben jij het meest trots en waarom?

Als ik kijk naar recente projecten ben ik heel trots op de website die we hebben gemaakt voor de Duck Rally. Een website voor een Charity Event van Rotterdam Charity Club waar ik verantwoordelijk was voor de teksten, pagina lay-out, responsiviteit en plaatsen van de content. Ook heb ik mee mogen denken over de website funnels en het inrichten van de conversie-optimalisatie.

Ik ben heel trots op het eindresultaat en ik ben blij hoe we als team dit project hebben afgerond ook in samenwerking met Rotterdam Charity Club.

Als je niet in Nederland woonde, in welk land zou je dan het liefst wonen?

Ik zou in Zuid-Afrika willen wonen, ik ben in 2022 op vakantie geweest in Kaapstad en dat is wel een van de mooiste landen waar ik ooit geweest ben. Een prachtige stad rijk aan natuur en cultuur. Het ligt ook in dezelfde tijdzone als Nederland dus ik kan daar eventueel remote aan het werk.

De kosten voor leven zijn daar ook een stuk lager dan in Nederland dus boodschappen en benzine sta ik wat minder bij stil.

Welke eigenschappen ben je het meest trots op?

Ik ben trots op het feit dat ik altijd rustig weet te blijven, ook in stressvolle situaties. Dit is belangrijk om in drukke periodes en projecten goed het overzicht te bewaren en op zoek te gaan naar de beste oplossingen. Dat is nog een eigenschap waar ik trots op ben, mijn probleemoplossend denken. Ik vind het altijd heel belangrijk om samen met anderen op zoek te gaan naar een oplossing voor uitdagingen die zich voordoen.

Als laatste ben ik blij met mijn kwaliteit om met iedereen samen te kunnen werken. Ik kan altijd goed met iedereen overweg en weet de juiste omgeving te creëren om met iedereen tot een goed eindresultaat te komen.

Wat eet je het liefst vrijdag tijdens de lunch?

Als we vrijdag wat halen voor de lunch heb ik echt het liefst een roti rol kipsaté van de Surinamer die bij de Kralingse Zoom op het metrostation staat. Hier kwam ik tijdens mijn opleiding al heel vaak langs, echt heerlijk!

Wat is je favoriete bezigheid op vakantie?

Ik hou ervan om op vakantie alles te doen wat de omgeving te bieden heeft. Actief bezig zijn met activiteiten, cultuur en natuur bezichtigen of toch aan het strand liggen om lekker tot rust te komen.

Waar krijg jij de meeste energie van tijdens het werken?

Tijdens werk krijg ik de meeste energie van creatieve processen zoals het uitwerken van website funnels of activatiecampagnes. Ik vind het top om hierover na te denken en samen met anderen tot de leukste en beste ideeën te komen.

Wil jij leren hoe je jouw website content kunt verbeteren of een echt mooi verhaal voor je merk opstellen? Neem dan contact met ons op en ga samen met Beau het gesprek aan om jullie wensen te onderzoeken!

Begin met groeien

Wil jij aan de slag gaan met het verbeteren van je marketing werkzaamheden? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Relevante artikelen