Sharpwaves Logo

Meet the team: Alycia Djopawiro

Alycia Djopawiro

Maak kennis met onze betoverende paarse gloed, de plant mom en content creator van het Sharpwaves team: Alycia Djopawiro.

Wonend in Rotterdam West heeft Alycia een korte tocht richting het Sharpwaves kantoor en kan ze het publiek van Sparta horen juichen als ze thuis spelen. Ze is 25 jaar oud en is al jaren vol passie bezig met het creëren en editen van content.

Alycia is werkzaam bij Sharpwaves sinds september 2022 en is verantwoordelijk voor al het DTP-werk, Signing, Merchandise, Branding en nog veel meer. Met haar creativiteit en expertise zet ze bedrijven op een unieke manier op de kaart. 

Hoe ben je bij Sharpwaves terecht gekomen?

Ik werd op LinkedIn benaderd door Wesley, compleet vergeten te reageren op het berichtje, maar vlak daarna wel via een andere vacaturesite gesolliciteerd. Bij het sollicitatiegesprek was er meteen een klik en vanuit mij ook een goed gevoel bij het team en het bedrijf.  

Wat is jouw favoriete moment bij Sharpwaves?

Mijn favoriete moment bij Sharpwaves is toch wel het eerste teamuitje met het marketingteam. We zijn de avond begonnen met een drankje en een lekker etentje, gevolgd door een fanatiek potje bowlen. Daar eindigde avond nog niet, want toen zijn we nog de stad in gegaan met z’n allen. Kortom, een avond om niet te vergeten! 

Op welk project ben jij het meest trots en waarom?

Ik ben het meest trots op de sales presentatie die ik heb gemaakt voor Flexcraft. Bij één van de grootste partners van Flexcraft waren ze bezig om een nieuwe selectie te maken voor wie het personeel zou aanleveren. Door de presentatie die ik heb ontworpen is het uitstekend geslaagd! 

Daarnaast ben ik trots op het design van de huisstijl van Sharpwaves. Hier heb ik op basis van de kernwaarden en de naam een compleet brandbook opgesteld die we hanteren op alle verschillende kanalen en uitingen. 

Branding

Wat is je favoriete serie?

Ohh dat is een hele lastige vraag. Het is een spannende race tussen New Girl en How I Met Your Mother. How I Met Your Mother is echt een comfort serie, lekker om bij in slaap te vallen. New Girl blijft voor mij grappig en leuk om te kijken.  

Avatar The Last Airbender is dan wel echt nummer één voor mij. Een nostalgische serie die we vroeger (en nu nog steeds) altijd met heel de familie keken. Is en blijft een fantastische serie! 

Als je niet in Nederland woonde, in welk land zou je dan het liefst wonen?

Ik zou wel graag in een warm land willen wonen, Spanje bijvoorbeeld. Lekker bij het strand, heerlijk eten zoals Paella en lekker bakken in de zon. Spaans is ook een taal die best makkelijk te leren is voor mij, dus dat is ook mooi meegenomen! 

Als je met 1 persoon uit de geschiedenis uit eten zou kunnen gaan, wie zou je dan kiezen?

Jackie Chan, dat is gewoon een icoon. Ik zou heel veel dingen willen weten, wat is zijn favoriete eten, wat zijn zijn hobby’s en hoe heeft hij zijn skills geleerd. Ook zou ik vragen over de shoots en manieren van filmen, bijvoorbeeld bij de films van Rush Hour en Karate Kid. 

Waar kan jij echt voor wakker worden gemaakt?

Je kan mij altijd wakker maken voor eten. Goede ramen noedelsoep, goede bouillon, goede toppings en lekker pittig, heerlijk! Voorderest hoef je mij liever niet wakker te maken. 

Waar krijg jij de meeste energie van tijdens het werken?

Het afronden van taken, een lekker vinkje zetten in ons takensysteem voelt echt top! 
Ook is het dan leuk om te zien dat je to-do lijst kleiner wordt. 

Ik krijg ook meer energie van de muziek die we op kantoor aan hebben staan, vooral de Spotify lijst met 2000 hits!

Wil jij jouw fysieke marketing & branding naar een hoger niveau tillen? Dan gaat Alycia jou hierbij helpen! Neem contact met ons op via onderstaande knop en ga het gesprek met Alycia aan!

Begin met groeien

Wil jij aan de slag gaan met het verbeteren van je marketing werkzaamheden? Neem dan contact met ons op en vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Relevante artikelen